Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

        Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Ahmet Canbaz, Ekuban, Semedo katılmadı. Tedavileri devam eden Hüseyin Türkmen, Yusuf Sarı, Salih Kavrazlı ve Muhammet Taha Tepe takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Kamil Ahmet Çörekçi ise salonda çalıştı.

        Antrenman öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla tanışarak selamlaştı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da antrenmanın belli bir bölümünü kenardan izledi. Bordomavililer antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yaparken ikinci bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Avcı, zaman zaman oyunu keserek oyuncularını ikazda bulunurken, isteklerini yerine getiren oyuncularını ise tebrik etti.

        Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa