Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM-Selçuk BAŞAR/TRABZON, (DHA) Trabzonspor, Süper Lig´in 9´uncu haftasında pazar günü sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 11.00´de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri´ndeki antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından, koordinasyon, pas çalışması, 5´e 2 çalışmaları ve çift kale maç yapıldı. Milli takım kamplarında bulunan Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Ahmet Canbaz, Ekuban ve Djaniny, antrenmanda yer almadı; sakatlıkları süren Muhammet Taha Tepe, Hüseyin Türkmen, Kamil Ahmet Çörekçi, Salih Karvazlı ve Yusuf Sarı ise takımdan ayrı çalıştı.

        ABDÜLKADİR ÖMÜR İLE NWAKAEME´NİN OYNAMASI BEKLENİYOR

        Bu arada Trabzonspor´un ligde son oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Abdülkadir Ömür´ün yanı sıra sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giymeyen Nwakaeme´nin durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bugün yapılan antrenmanın da tamamında takımla çalışan iki oyuncunun Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında forma verilmesi durumunda oynayabilecek durumda oldukları kaydedildi.

        AHMET AĞAOĞLU DA ANTRENMANI İZLEDİ

        Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da antrenmanı saha kenarından takip etti.

        Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Antrenmandan görüntüler

        Detaylar

        DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM-Selçuk BAŞAR

        2020-11-17 13:30:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa