Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON,(DHA)Trabzon´da yerel gazeteler Trabzonspor´un Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından teknik direktör Eddie Newton ve futbolcuları sert bir dille eleştirdi.

        Süper Lig'in 5´inci haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Kente yayınlanan yerel gazeteler sayfalarında, Trabzonspor´un mağlubiyetinin ardından teknik direktör Eddie Newton ve futbolcuları eleştirdi.

        Karadeniz Gazetesi, "Ucuz adamlarını da al ülkene git; Go home Newton (Evine dön)", Taka Gazetesi, "Bordo mavililer tel tel döküldü; Fırtına tat vermiyor", Günebakış Gazetesi "Bordo mavililer ligde gol atamayan Başakşehir´e mağlup oldu; Bu ne hal Trabzon", Kuzey Ekspres Gazetesi "Trabzonsporlu futbolcular, ne mücadele ettiler ne pozisyona girdiler, sahada sadece gezdiler; Victor hugo; sefiller", Sonnokta Gazetesi de, "Allah´ım sen bize dayanma gücü ver; Ölü dirilticisi" başlıklarını kullandı.DHA-Spor Türkiye-Trabzon DHA

        2020-10-18 15:10:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa