Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurullah CABRİ/TRABZON, (DHA)-TRABZON Tabip Odası tarafından, kentin birçok noktasında stant açarak, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekildi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı.

        Trabzon Tabip Odası´nca, koronavirüs salgınından tedbirlere uyum noktasında farkındalık yaratmak için kentte yoğunluk yaşanan Uzunsokak ve Kahramanmaraş Caddesi´nde stant açarak, ücretsiz maske dağıtımında bulundu. Salgınla mücadelede `temizlik, maske, mesafe´ kurallarının hatırlatıldığı ve `Tedbir sizden sağlık bizden, birlikte yeneceğiz´ uyarı yazısının yer aldığı stantta; vatandaşlar dağıtılan maskelere yoğun ilgi gösterdi.

        `SALGININ ÜSTESİNDEN GELMEYİ HEDEFLİYORUZ´

        Trabzon Tabip Odası Başkanı Kibar Yaşar Güven "Trabzon Tabip Odası adına, son zamanlarda artmış olan korona hasta sayısı nedeniyle böyle bir karar aldık. Özellikle de sokaklarda maskesiz gezen insanları görmemizde bu etkinliği yapmamızda etkili oldu. Amacımız insanlara maskeyi takmasını özendirmek. Tedbir sizde, sağlık bizden sloganıyla, temizlik, maske ve mesafeyi koruyarak, salgının üstesinden gelmeyi hedefliyoruz" dediDHA-Sağlık Türkiye-Trabzon / Merkez Nurullah CABRI

        2020-09-19 10:00:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa