Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür'e gelen transfer tekliflerini yetersiz bulan bordomavili yönetim, yıldız oyuncusu için yeni bir hedef belirledi. Karadeniz ekibi, 11 Haziran11 Temmuz 2021 tarihlerine ertelenen EURO 2020 finallerinde yıldız oyuncusunu vitrine çıkartmayı planlıyor.

        Geçtiğimiz sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle menisküs ameliyatı geçirmesi üzerine performans olarak yeteneklerini çok fazla gösterme fırsatı bulamayan Abdulkadir Ömür, yeni sezonu iple çekiyor. Bordomavili kulüp ise oyuncusuna gelen transfer tekliflerini yetersiz bulması üzerine şimdilik transferini düşünmüyor. Geçtiğimiz günlerde de burun ameliyatı olan genç oyuncu daha rahat nefes almaya başlarken, bu sezon Süper Lig'de göstereceği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in davetini bekleyecek. 11 Haziran 11 Temmuz 2021 tarihlerine ertelenen EURO 2020 finallerinde yıldız oyuncuyu kadroda düşünen tecrübeli teknik adam genç oyuncunun gelişimini ise yakından takip ederek, hem psikolojik hem de fiziksel olarak şampiyonaya hazırlamayı planlıyor.

        Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran bordomavili kulüp bu sezon da şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak için kadro yapısını şekillendiriyor. Sosa ve Novak'ın takımdan ayrılmasından sonra önemli transferler gerçekleştiren Karadeniz ekibi kadrosunu muhafaza etmeyi planlarken, ciddi teklifler aldığı Uğurcan Çakır için gelen rakamların ise tatmin edici seviyeye gelmesini bekliyor. Abdulkadir Ömür'e ise gelen teklifleri beklentilerin altında bulanan Karadeniz ekibi, oyuncusunu bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan kadro içinde tutarak önemli bir performans ortaya koymasını bekliyor. Oyuncusunun A Milli Takım ile EURO 2020 finallerine katılma hesapları yapan bordomavili kulüp Abdulkadir Ömür'ü şampiyonada vitrine çıkartarak beklediği 4050 Milyon Euro gibi rakamlara transferini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa