Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, TFF 2. Lig playoff çeyrek finalinde Sancaktepe'ye hakem hatalarıyla mağlup olup playofflara veda ettiklerini söyledi.

        Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Sancaktepe FK ile oynadıkları TFF 2. Lig playoff çeyrek final maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bu sezona başlarken belirledikleri hedefi tutturduklarını söyleyen Başkan Celil Hekimoğlu, "Bizim bu sezon 2. Lig’deki ilk yılımızdı. Hedefimiz bu ligi tanımak, lige adapte olmak ve en iyi ihtimalle de playofflara ulaşma hedefimiz vardı. Bu ölçüde de bir kadro yaptık. Takımımız iyi mücadele edip bizi playofflara taşıdı. Bu nedenle tüm teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten takdiri hak eden bir mücadele ortaya koydular. Benim gözümde de başarılı bir sezon geçirdiler. Hepsi iyi mücadele sonrası belirlenen hedefe ulaştılar" dedi.

        Sancaktepe ile karşında futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Hekimoğlu, "Karşılaşmaya iyi başladık. Birçok pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Karşılaşmada birçok pozisyonda lehimize olan taçları bile vermekten aciz olan yardımcı hakem, uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda orta hakemin bile kararını değiştirip, aleyhimize penaltı çaldırttı. Sonuçta tüm Türkiye’nin de gözleri ile gördüğü hakem hatalarıyla mağlup olup playofflara veda ettik. Verilen bu karar bizi mağdur etmiştir. Ama biz takımımızdan memnunuz. Önümüzdeki sezon bu ligi tanıyan futbolcu ve daha güçlü bir yapılanma ile şampiyonluğa oynayacağız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa