Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimoğlu Trabzon FK'nın başarılı oyuncusu Musa Caner Aktaş, PlayOff'lar sonrası Trabzon'a şampiyon olarak dönmek istediklerini söyledi.

        Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı futbolcusu Musa Caner Aktaş, 20 Temmuz’da başlayacak olan PlayOff maçları öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri PlayOff için mücadele ettiklerini ve bunu da hak ettiklerini ifade eden 22 yaşındaki oyuncu, "İlk başlarda 'oynanmayacak' denildiğinde çok üzülmüştük. Çünkü PlayOff’u çok hak ediyorduk. Sonrasında gelen karar ile mutlu olduk ve hırsla çalışmalara başladık" dedi.

        Takımın başarılı sol kanat oyuncusu, kararı büyük heyecanla beklediklerini belirterek, "Biz diğer takımlardaki arkadaşlarla konuşuyorduk. Çoğu 'Bitse de gitsek' havasında idi. Ama bizim takım oynamak için kararı bekledi. Bireysel olarak çalışmalarımızı yaptık. Biz hep oynansın istedik. İnşallah maçlar sonrası 1. Lig’e çıkacağımızı düşünüyorum" dedi

        Hedeflerinin TFF 1. Lig olduğunu belirten Musa Caner Aktaş, "PlayOff’larda maç maç gideceğiz. Allah izin verirse 3 maçın sonunda Trabzon’a şampiyon döneceğiz. Bunun için çalışıyoruz, bunun için mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz şampiyon dönmek. Şampiyonluğu da burada kutlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa