Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM / TRABZON (DHA) Trabzonspor, Süper Lig´in 31´inci haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, ligde son oynanan Galatasaray maçına göre Fraport TAV Antalyaspor karşısında ilk 11´de 2 değişikliğe gitti. Genç teknik adam, sağ bekte Kamil Ahmet´in yerine kart cezasını tamamlayan Pereira´ya, stoperde ise kart cezalısı Da Costa´nın yerine Campi´ye görev verdi. Sakatlığı bulunan Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ile cezalı olan Da Costa´nın yanı sıra genç kaleci Arda kadroda yer almadı.

        PEREIRA VE HOSSEINI DÖNDÜ

        Trabzonspor´da kart cezaları nedeniyle MKE Ankaragücü ve Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyen Majid Hosseini ile Galatasaray maçında yer almayan Joao Pereira Antalyaspor karşılaşmasıyla yeniden takıma döndü. Pereira ilk 11´de şans bulurken, Hosseini 21 kişilik kadroda yer aldı.

        ANTALYASPOR 21 KİŞİLİK KADROYU DOLDURAMADI

        Fraport TAV Antalyaspor sakat ve cezalı oyuncularının fazla olması nedeniyle Trabzonspor karşısına 16 kişilik kadroyla çıkabildi. Kırmızı-beyazlılarda cezalı Hakan Özmert ve Adis Jahovic´in yanı sıra sakatlıkları bulunan Lukas Podolski, Sinan Gümüş, Ersan Gülüm, Fredy, Bahadır Öztürk, Ndinga, Harun Alpsoy ve Ondrej Celustka ile ülkesinden dönemeyen Charles kadroda yer almadı.DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM

        2020-07-08 19:07:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa