Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri 1 haftada şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları denetimlerde, fuhuşla mücadele kapsamında 39 bayan hakkında Kabahatler Kanunundan işlem yaptı.

        Ekipler ayrıca yaptıkları denetimlerde ülkemize illegal yollardan giriş ve vize ihlali konuları ile ilgili 3 yabancı uyruklu şahsı yakalayarak “Geri Gönderme Merkezi'ne teslim ederken “Emre aykırı davranış, sarhoşluk, gürültü, çevreyi rahatsız Etme, yasa dışı bahis” ve diğer konularla ilgili 61 şahıs hakkında idari işlem yaptı.

        Öte yandan trafik ekiplerinin yaptıkları denetimlerde ise 10 bin 899 araç ve sürücüsü kontrol edilirken bin 827 araç sürücüsüne ve tescil plakasına toplam 676 bin 55 TL cezai işlem uygulandı. Ekipler ayrıca çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 124 araç sürücüsüne trafik idari para cezası karar tutanağı düzenledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa