Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, yollarını ayırdığı Ogenyi Onazi'ye teşekkür etti.

        Trabzonspor, 3 Ağustos 2016'da İtalya'nın Lazio kulübünden transfer ettiği Ogenyi Onazi ile yollarını ayırdı. Bordomavili kulüp Mayıs 2020'de sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı oyuncuyla karşılıklı fesih sözleşmesine imza atarken, bordomavili kulüp yabancı oyuncu sayısını da 13'e indirerek olası bir yabancı transferinin de önünü açtı.

        Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı oyuncuya ise ayrılık sonrası teşekkür mesajı yayımladı. Bordomavili kulübün internet sitesinden paylaşılan mesajda, "Kulübümüzün değerlerini kısa süre içinde özümsemiş, Trabzon şehriyle bütünleşmeyi başarmış, karakteri ve samimiyeti ile yediden yetmişe tüm taraftarlarımızın sevgisini kazanmış değerli oyuncumuz Onazi'ye takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, Trabzonspor sonrası kariyerinde şans ve başarı diliyoruz. Yolun açık olsun Ogenyi Onazi" denildi.

        Uzun süreli sakatlık dönemi

        Trabzonspor'da geçen sezon 23 Aralık 2018 tarihinde, ligin 17. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta sakatlanan Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, yaklaşık 1 yıl aradan sonra sahalara dönmüştü. Bordomavili takımda 87 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 7 gol atarken 4 de aist yaptı.

        Takımda iki Nijeryalı kaldı

        Onazi ile yollarını ayrılmasının ardından bordomavili takımda üç olan Nijeryalı oyuncu sayısı ikiye düştü. Obi Mikel ve Nwakaeme bordomavili takımın kadrosunda tuttuğu iki Nijeryalı oyuncu oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa