Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON'da, otomobilin viyadük ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan amatör spor kulübü futbolcusu Berkay Gayretli (19), hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı 3'e yükseldi. 3 kişinin de yaralandığı kazada, otomobildeki arkadaş grubunun, konserden döndüğü ortaya çıktı.

        Kaza, saat 01.00 sıralarında Çömlekçi Mahallesi, Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Mehmet Aslan (21) yönetimindeki 61 AJ 511 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak viyadük ayağına çarptı. Kazada, sürücü Aslan, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mert Tosun (19), Berkay Gayretli (19), Ufuk Birinci (18), Oğuzhan Kaba (20) ve Hazar Birsen (18) otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile otomobilden çıkarılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücü Mehmet Aslan'ın cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Yaralılardan lisanslı amatör boks sporcusu Mert Tosun, Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazada kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedaviye alınan amatör spor kulübü futbolcusu Berkay Gayretli de bu sabah saatlerinde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı 3'e yükselirken, diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

        KONSERDEN DÖNÜYORLARDI

        Polisin kazayla ilgili soruşturması sürerken, 3 kişinin yaşamını yitirdiği arkadaş grubunun, kentte bir otelde düzenlenen rap konserinden döndüğü ortaya çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa