Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu dördüncü maçında yarın deplasmanda Rusya temsilcisi Krasnodar ile oynayacağı karşılaşma için Krasnodar´a gitti.

        Trabzon´daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 13.00´te özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı Rusya´nın Krasnodar şehrine hareket etti.

        Trabzonspor´un Krasnodar maçı kafilesinde; Uğurcan, Erce, Kağan, Hosseini, Hüseyin, Campi, Fernandes, Serkan, Kamil Ahmet, Novak, Abdurrahim, Doğan, Ahmet Canbaz, Kerem, Fıratcan, Nwakaeme, Yusuf, Avdijaj, Sörloth, Muhammet Akpınar olmak üzere toplam 20 oyuncu yer aldı. Sakatlıkları bulunan Arda, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sosa, Sturridge, Mikel, Abdulkadir Parmak'ın yanı sıra Pereira kadroda yer almadı.

        Bu arada teknik direktör Ünal Karaman ile Alexander Sörloth bu akşam 18.30´da Rusya Krasnodar Stadyumu´nda basın toplantısı gerçekleştirilecek. Bordo-mavililer, basın toplantısının ardından 19.00´da yine Krasnodar Stadyumu´nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

        Trabzonspor'un Krasnodar karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

        "UğurcanHüseyin, Campi, Hosseini, Novak, Kamil Ahmet, Doğan, Yusuf, Ahmet Canbaz, Avdijaj, Sörloth."

        SAKAT: Arda, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sosa, Sturridge, Mikel, Abdulkadir Parmak

        CEZALI: YokGÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Trabzonspor'un Trabzon Havalimanı'ndan gidiş görüntüleri

        Detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa