Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        -Trabzonspor´un Sağlık Kurulu ve Türk Acil Tıp Derneği tarafından TÜFAD ve ASKF Trabzon Şubelerine yönelik verilen Temel Yaşam Destek Eğitimi'ne bordo-mavili kulübün teknik direktörü Ünal Karaman ile birlikte yardımcıları da katıldı.

        Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Salonu´nda yapılan eğitime, Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerinden Lokman Sadıklar´ın yanı sıra teknik direktör Ünal Karaman, yardımcı antrenörlerden Hüseyin Çimşir, Ümit İnal, Timur Atalay, kaleci antrenörü Metin Aktaş ve Atletik Performans Antrenörü Gökhan Kandemir ile ASKF Başkanı Cahit Erdem ve TÜFAD Trabzon Şubesinden Metin Bak katıldı. Trabzon´daki spor kulüplerinin görevlilerinin de bulunduğu eğitimde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi tarafından katılımcılara acil durumlarda kullanabilecekleri Temel Yaşam Destek Eğitimi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa