Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Medicalpark Karadeniz Hastanesi yöneticileri, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon İşKur Müdürlüğüne ziyaret etti.

        Medicalpark Karadeniz Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Turan Saka, Kurumsal Tanıtımİletişim Müdürü Fırat Uğur, Kurumsal Tanıtım Sorumlusu Serpil Yazıcı Uzun, Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi’nin yeni binasına taşınması nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Turan Saka, belediyenin yeni binasının hayırlı olması temennilerinde bulunurken, Medicalpark Hastaneleri'nin Trabzon’a verdiği sağlık hizmetlerini anlattı. Başkan Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Trabzon İşKur Müdürlüğüne ziyaret

        Medicalpark Karadeniz Hastanesi Kurumsal Tanıtımİletişim Müdürü Fırat Uğur ve Kurumsal Tanıtım Sorumlusu Serpil Yazıcı Uzun Trabzon İşKur il müdürü İbrahim Büyük ve yardımcılarını makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette iki kurumun şehre hizmetlerinin altı çizilirken, Medicalpark Hastanelerinin İşKur personelleri ve ailelerine verilecek olan avantajlı sağlık hizmetleri hakkında bilgi verildi. İşKur İl Müdürü İbrahim Büyük de ziyaretten memnun kaldığını belirterek kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa