Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimoğlu Trabzon FK Genel Sekreteri Hakan Sağlam, hedeflerine yönelik doğru projeler ve istikrarla ilerlediklerini belirterek, ikinci yarıda yapacakları takviyelerle mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

        TFF 3. Lig’de oynadığı 13 maçta namağlup unvanını koruyan ve 31 puanla grubunda lider konumda bulunan Hekimoğlu Trabzon FK'da, Kulüp Genel Sekreteri Hakan Sağlam, sezon başı yaptıkları planlamaları hiç sapmadan uygulamaya koyduklarını vurgulayarak, aynı çizgi ve istikrarda yollarına devam edeceklerini belirtti.

        “Kadromuzu güçlendireceğiz”

        Gerek teknik ekip gerekse sporcu seçimlerinde çok hassas davrandıklarını belirten Sağlam, “Gelinen noktada ne kadar doğru kararlar verdiğimiz görmekteyiz. Hem teknik kadromuz hem de sporcularımız ile uyum içerisinde hedefe doğru gidiyoruz. Devre arası yapacak olduğumuz takviyelerle kadromuzu güçlendirip ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz” dedi.

        “Her maçımız final”

        Hakan Sağlam, bugüne kadar oynamış oldukları bütün müsabakalarda rakiplerin kendilerine karşı üst düzey direnç gösterdiklerini belirterek, "Lider takım olmanın zorluklarını yaşıyoruz. Gerek iç sahada gerekse de deplasman müsabakalarında rakiplerimiz bize ekstra motive oluyor. Bugüne kadar rahat bir maç geçirmedik. Bunu sebebinin kaliteli bir kadroya sahip olmamızdan kaynaklandığı biliyoruz. Bu yüzden her maçın final havasında geçiyor" şeklinde konuştu.

        “Kulüplerle iyi ilişkiler içindeyiz”

        Rakip takım yöneticileriyle iyi ilişkiler içerisinde olduklarını da vurgulayan Sağlam, “Gelen bütün takımları en iyi şekilde ağırlamaya gayret gösteriyoruz. Yemek organizasyonları düzenleyerek yeni dostluklar kurmaya çaba sarf ediyoruz. Sporun en güzel yönü de bize göre bu. Yeni insanlar tanımak, aynı alanda mücadele verdiğiniz insanlarla ortak dili konuşabilmek çok güzel bir olay. Bundan sonra da aynı organizasyonlarımızı sürdürmek için uğraş vereceğiz” ifadelerini kullandı.

        “Tesis inşaatımız sürüyor”

        Tesisleşme konusunda çok ciddi adımlar attıklarını da sözlerine ekleyen Hakan Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:

        “Tesislerimizin önemli bir bölümünü şekillendirdik. Alt yapı çalışmalarında oldukça fazla yol aldık. Her geçen gün tesis inşaatımız ilerliyor. Hava şartları elverdiği sürece tesisimizi hedeflediğimiz tarihe yetiştireceğiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa