Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından pas, orta ve şut çalışması yapıldı. Milli takımlardan dönen oyuncular Filip Novak, Juraj Kucka, Majid Hosseini ve Vahid Amiri ise rejenerasyon idmanı yaptı. Milli takım kamplarından henüz dönmeyen Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Esteban Alvarado ve Ogenyi Onazi ile birlikte tedavisi devam eden Mustafa Akbaş katılmazken, Kamil Ahmet Çörekçi fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        Ibanez 6'da 5 yaptı

        Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Ibanez ise idman sonrası Rodallega ve Yusuf Yazıcı ile birlikte serbest vuruş çalıştı. Arjantinli oyuncu diğer iki arkadaşına oranla serbest vuruş atışında daha başarılı bir görüntü sergilerken, 6 atışın 5'ini gole çevirdi.

        Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa