Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında karşılaşacağı Göztepe maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenmanla devam ettirdi.

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 22 Eylül Cumartesi günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği çalışmayla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda bordomavililer, ısınma hareketlerinin ardından taktik antrenman gerçekleştirdi.

        İdmana dünkü çalışmada ayağına darbe alan Luis İbanez'in katılmadığı ve tedavileri devam eden Hosseini ile Kamil Ahmet Çörekçi'nin takımdan ayrı koşu yaptıkları belirtildi.

        Sponsorluk imza töreni

        Trabzonspor ile Intercity firması altında forma kol sponsorluğu anlaşmasının imza töreninin yarın yapılacak. İmza töreninin kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ile sponsor firma yönetim kurulu Başkanı Ali Vural Ak ve bordomavili futbolcuların katılımıyla yarın 13.30'da Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştireceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa