Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslen Trabzonlu olan Tokat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Muhammet Bahadır, İngiltere'nin Durham şehrinde eğitim için bulunduğu Durham Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki lojmanında ölü olarak bulundu.

        Alınan bilgiye göre, Durham Üniversitesi'nde İslami Finans konusunda yüksek lisans eğitimi kapsamında eğitimini tamamlamak için bulunan Bahadır'a ailesi telefonla bir süredir ulaşamayınca arkadaşlarına ve üniversite yönetimine bilgi verildi. Yapılan araştırmalar sonucunda Bahadır, üniversite yerleşkesinde bulunun lojmanında ölü olarak bulundu. Bahadır'ın cenazesi otopsi için bir hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Öte yandan kesin ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından Bahadır'ın cenazesi memleketi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine gönderileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa