Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da jandarma ekipleri ‘Çakıl’ isimli narkotik köpeği ile gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 5 bin uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Akçaabat ilçesi Nefsipulathane Mahallesi ve Yenimahalle’de yapılan istihbari çalışmalar neticesinde "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı" değerlendirilen iki şüpheli şahıs tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararının ardından jandarma narkotik köpeği ‘Çakıl’ın da katılımı ile şüpheliler M.E (37) ve O.T.’nin (37) ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 4 bin 985 adet extasy uyuşturucu ve uyarıcı hap, 30 gram esrar maddesi, 1 adet 9 mm çapında tabanca, bir 7.65 mm çapında tabanca ve bu tabancaları ait (2) adet şarjör ile 3 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ile birlikte suç geliri olduğu değerlendirilen 50 Euro ve bin 550 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili M.E. ile eşi M.E. ve O.A isimli kadın gözaltına alınırken, firari şüpheli O.T.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa