Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor’un, Türkiye’nin önemli tarımsal ihraç ürünlerinden olan fındığın tanıtılması ve tüketilmesi için verdiği destek bu sezonda devam ediyor.

        Trabzon Ticaret Borsası’nın desteği ile “Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk” sloganıyla 20092010 sezonunda başlatılan kampanya 20182019 sezonunda ki iç ve dış saha maçlarında da devam edecek.

        Trabzon Ticaret Borsa tarafından hazırlanan içinde kavrulmuş iç fındığın ve fındığın sağlık açısından yararlarının yer aldığı broşürlerin bulunduğu paketleri Trabzonsporlu futbolcuların iç ve dış sahadaki tüm maçlarda tribünlerdeki seyircilere atması ile gerçekleştirilecek tanıtım kampanyası sezon boyunca tüm maçlarda uygulanacak.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un ülkemizin ve bölgemizin zenginliklerinin ve güzelliklerinin tanıtımı noktasında duyarlı olduğunu belirterek, fındık gibi milli bir ürünün tüketiminin artmasına katkı sağlayacak uygulamayı bu yüzden önemsediklerini söyledi.

        Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ise, Trabzonspor ile fındığın sadece Trabzon değil, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Fındıkta iç tüketimi arttırmalıyız. Bunun için tanıtım çok önemli. Bu konuda borsa olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Ama Trabzonspor’un yapmış olduğu bu uygulama bizim için takdire değerdir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa