Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - TRABZON´un Sürmene ilçesinde Kurban Bayramı´nın son gününde kesilmek üzereyken sahibinin elinden kaçıp denize giren kurbanlık dana, balıkçılar ve Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

        İlçede, Kurban Bayramı'nın son günü kesilmek istenen dana, sahibinin elinden kurtulup kaçtı. Sahiplerinin ve polis ekiplerinin peşine düştüğü dana, yaklaşık 1 saatlik kovalamacanın ardından Çamburnu mevkiindeki denize girdi. yüzerek kıyıdan uzaklaşan dananın çıkarılması için Sahil Güvenlik Komutanlığı´ndan yardım talep edildi. Bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, çevredeki balıkçı teknelerinin de yardımıyla danayı, uzun uğraşlar sonucu sudan çıkarmayı başardı. Kıyıya çekilen ve suda uzun süre kaldığı için bitkin düştüğü gözlenen dana, veteriner kontrolünün ardından sahibine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa