Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da dün gece saatlerinde başlayan ve sabahın ilk ışıkları ile şiddetini artıran yağış hayatı felç etti.

        Trabzon’un birçok ilçesinde yağıştan dolayı ufak çaplı heyelanlar olurken, Akçaabat ilçesi Derecik Mahallesi'nde yoğun yağış sonrası heyelan meydana geldi. Mahallenin üst tarafından yağış nedeniyle su birikintisinin önüne aldığı molozları karayoluna indirmesi nedeniyle yol ulaşıma kısa süreliğine kapanırken, karayollarının anında müdahalesi ile yol trafiğe kısa süre içerisinde açıldı.

        Yolun alt kısmında bulunan bir çay ocağı sular altında kalırken, mahalle halkı, "Yağış dün gece saatlerinde başladı. Sabah saatlerinde şiddetini artırdı. Yoğun yağmur nedeniyle mahallenin üst kısmında bulunan mazgalların tıkanması suyu aşağıya bastırdı. Allah'a şükür bir can kaybı yok, bir çay ocağımız sular altında kaldı" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa