Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin şehir genelinde abart egzoz ve modifiyeli araçlara yönelik denetimleri sürüyor.

        Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’ndün yapılan açıklamada “1316 Ağustos 2018 tarihleri arasında şehir genelinde 16 ayrı noktada gürültü vb. gibi durumlardan dolayı çevreye rahatsızlık veren, modifiyeli araç ve abart egzoz üzerinde yapılan denetimler neticesinde; 51 araç egzoz, kesik yay vb. donanımlardan dolayı trafikten men edilmiş olup, akabinde araçların üzerindeki donanımlar söktürülüp orijinal haline döndürülerek tekrar trafiğe çıkmalarına müsaade edilmiştir. Araç sürücülerine ise toplam 8 bin 956 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca yılbaşından itibaren il genelinde farklı zamanlarda ve farklı noktalarda yapılan denetimlerde ise 677 araca egzoz, kesik yay vb. donanımlardan dolayı işlem yapılmış, araç sürücülerine ise toplam 169 bin 250 TL idari para cezası uygulanmıştır. Bu çerçevede, Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce özellikle gürültü, abartı egzoz, yüksek seste müzik yayını, dirift atma gibi konulardaki denetimlerimiz aralıksız sürdürülecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa