Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’un en işlek caddesi Kunduracılar caddesinde yürüyen Fransız uyruklu genç bir kadının kafasına bir iş yerinin balkonundan mermer parçası düştü. Olay sonrası yaralanan genç kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Fransa’dan eşi ve çocukları ile birlikte bir süre önce Trabzon’a tatile gelen ve bugün şehrin en işlek caddesi olan Kunduracılar Caddesi’nde beraberinde çocukları ve eşinin akrabaları ile birlikte yürüyen Fransız uyruklu Lidya Udan Orhan’ın (36) kafasına cadde üzerinde bulunan tarihi bir binanın balkonundan kopan mermer parçası düştü. Olay sonrası bayılan genç kadın çağrılan ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, eşi Gürkan orhan ve kayınpederi Yaşar Orhan hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.

        Oğlu ve gelininin 18 Temmuz’da iki torunu ile birlikte Fransa’dan Trabzon’a tatile geldiğini belirten Orhan “Kızı ve oğlu ile birlikte 56 kişiyle Kunduracılar caddesinde yürürken yukarıdan bir binanın balkonundan mermer parçası düşmüş. Başında 34 yerde yarılma var. Şuanda bilinci açık. MR’ı çekilecek. Oğlumda birlikte izine gelmişlerdi. Kurban Bayramı’ndan sonra döneceklerdi” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa