Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde gazetecilik yapan ve bir süredir kanserle mücadele eden Muhammet Taş, için meslektaşları bir moral gecesi düzenledi. Rahatsızlığı nedeniyle kendisi için düzenlenen geceye kısa bir süreliğine katılabilen Taş, daha sonra meslektaşlarının moral alkışlarıyla hastaneye uğurlandı.

        Trabzon yerel basınında uzun yıllardır gazetecilik yapan ve yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele ederken mesleğine ara veren Muhammet Taş için Trabzon ve Giresun’da görev yapan gazeteciler moral gecesinde bir araya geldi. Moral gecesine Büyükliman Gazeteciler Derneği, Giresun Gazeteciler Derneği üyeleri ve meslektaşları katıldı.

        Gazeteciler, amansız hastalıkta yalnız bırakmak istemedikleri meslektaşları Taş için bir de “ Her Zaman yanındayız” yazılı pasta kestiler.

        Kendisi için düzenlenen organizasyon karşısında gözyaşlarını tutamayan Gazeteci Muhammet Taş “Zaten hastalığı takmıyordum, bundan sonra hiç takmam. Artık iyileştim sayıyorum kendimi. Bu yaşadığım mutluluğu nasıl, hangi sözlerle ifade edeceğimi inan bilemiyorum. Bütün meslektaşlarımı bir arada görmek beni mutlu etti” sözleriyle yaşadığı duygularını ifade etti.

        Taş, “Her Zaman yanındayız” yazılı pastanın kesilmesinin ardından alkışlar eşliğinde tedavi için hastaneye gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa