Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yaşanan heyelan olaylarına kısa sürede müdahale ediyor.

        Araklı ilçesinin Pervane Mahallesi’nde toprak kayması sonucu kapanan yola Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerince anında müdahale edildi. Büyükşehir Belediyesi söz konusu alanda heyelan olaylarının tekrarlamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Pervane Mahallesi Muhtarı Hüseyin Solmaz, mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti. Solmaz, “Mahallemizde heyelan oldu. Büyükşehir Belediyemiz anında müdahale etti. Her yağmur yağdığında heyelan riski taşıyan alana taş duvar yapıldı. Mahalle yollarımızda da bakım onarım ve betonlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

        Büyükşehir Belediyesi aynı şekilde heyelan olaylarının yaşandığı Sürmene ilçesi Kahraman Mahallesi’ne de anında müdahale etti. Kahraman Mahallesi Muhtarı Aslan Aydın, heyelanlı alana Büyükşehir Belediyesi tarafından istinat duvarı yapılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa