Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, hafta sonu Trabzon’daki Vergi Daireleri’nin 24 Haziran seçimleri ve yükseköğretim Kurumları Sınavı [YKS] dolayısıyla kimlik kartlarını yenilemek isteyenlerin kart bedellerinin tahsil işlemleri için açık bulundurulacağını söyledi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Akçay “Kimlik kartını kaybeden veya yeniden çıkarmak isteyen seçmenler ile YKS’ye katılacak adaylardan kimlik kartı bedelinin tahsil edilebilmesi için 2324 Haziran’da 09.0017.00, 30 Haziran’da 07.0017.00 ve 1 Temmuz’da 07.0015.30 saatleri arasında Trabzon Ortahisar’da Hızırbey, Akçaabat, Of ve Vakfıkebir Vergi Daireleri ile Mal Müdürlüklerin vezneleri açık bulundurulacaktır” dedi.

        Akçay, kimlik kartı bedeli ödemelerini vergi daireleri adına tahsile yetkili kılınmış banka veya PTT şubelerinden ya da GİB’in internet sitesinden yapılabileceğini de hatırlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa