Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde sürdürdü.

        İlk olarak Beşikdüzü ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirip ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Balta, iftar sonrası da Beşikdüzü sahilde bulunan çay bahçelerini ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. On gündür yoğun mesai ile sahalarda olduklarını söyleyerek tüm ilçelerden AK Parti’ye olan ilginin daha çok arttığına dikkat çeken Balta, “Saha çalışmamıza Beşikdüzü’nde devam ediyoruz. On gündür sahalardayız. Milletimiz özellikle ülkemiz üzerine oynanan oyunları çok iyi görüyor. Hatırlayalım AK Parti’yi kapatma davasıyla dize getiremeyenler gezi olaylarını başlatmışlardı. Ardından 1725 Aralık darbe girişimi, ardından dolar spekülasyonları onun ardından partilerin belli güçler tarafından kullanılmaya çalışıldığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımız şunu söylüyor. Siz rahat olun biz millet olarak her şeyi görüyoruz. Onlara geçit vermeyeceğiz diyor. Şükürler olsun 16 yıldır bu millet Cumhurbaşkanımıza güveniyor ve ülkeyi onun yönetmesini istiyor. 16 yılda yakaladığımız istikrar sayesinde Türkiye kat kat büyüdü ve milletimiz bunu görüyor. Milletimizin iradesiyle güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile birlikte güçlü bir Türkiye’nin inşası için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Milletimiz bize inanıyor, güveniyor. Söz verdiğimiz ne varsa bu zamana kadar hepsini yaptık. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kim ne derse desin, biz milletimizden aldığımız güç ile yolumuza durmadan devam edeceğiz. Tüm Türkiye 24 Haziran akşamı aynı coşkuyla sandıklardan ses verecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa