Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçen yıl büyük bir katılımla ilki düzenlenen Adnan Kahveci Köprübaşı Halk Koşusu’nun ikincisi için hazırlıklar başladı. Bu kez yol koşusu olarak gerçekleştirilecek olan yarış, 17 Haziran’da yapılacak. 2. Adnan Kahveci Köprübaşı Yol Koşusu, Beşköy Adnan Kahveci Okulu önünden başlayacak, Köprübaşı merkezde son bulacak. Ülke genelinden sporcuların da katılacağı yarışmada dereceye girenler para ve forma ile ödüllendirilecek.

        Koşu güzergahında incelemelerde bulunan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Atletizm İl Temsilciliğinden Adem Batar ve Hasan Ata ile İstanbul Trabzon Federasyonu Gençlik ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu, 5 kilometrelik koşuda sporcuların yanı sıra halkın da yarışabileceğini açıkladı. Bay bayan yarışmacıların aynı anda başlayacağı koşunun bitiminde ayrı değerlendirme yapılacak.

        Trabzon Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yanı sıra, Köprübaşı Kaymakamlığı ve Belediyesi, Atletizm İl Temsilciliği, İstanbul Trabzon Federasyonu, İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği ve Göktürk Trabzonlular Derneği tarafından organize edilecek olan yarışma sonunda ilk 5 dereceye giren koşuculara para ödülü, ilk 100’e girenlere ise Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler dağıtılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa