Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesinde gençlere ve 18 yaş altı çocuklara uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon düzenleyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 26 adet mermi, 1 adet bıçak, 7.5 gram sentetik katkılı esrar maddesi, 4 adet kova malzeme ve çeşitli esrar sarma malzemeleri, yapılan ticarete dair notlar, dökümanlar ve uyuşturucuya karıştırmak üzere kullanılan 575 gram kına ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen C.H. (19), H.A. (25), A.K. (19), İ.İ. (19), Ş.U. (26), H.G. (22), S.K. (30) ve B.Ç. (26) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 zanlının sorgusunun ise sürdüğü bildirildi.

        Öte yandan, Of ilçesinde de uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretinden aranması olan ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan M.S. isimli şahıs polis tarafından yakalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa