Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Tottenham - Barcelona maçı CANLI YAYIN (Şampiyonlar Ligi canlı maç sonuçları) - Futbol Haberleri

        Barcelona maça hızlı başladı. Jordi Alba'nın pasında topla buluşan Philippe Coutinho attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

        TOTTENHAM - BARCELONA MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Mücadelede dakikalar 28'i gösterdiğinde sol kanatta gelişen atakta çizgide topla buluşan Coutinho, topu ceza sahasının arka kısmına çıkardı. Ivan Rakitic yaptığı harika vuruşla farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

        Tottenham ikinci yarıya hızlı başladı ve aradığı golü de erken buldu. Erik Lamela'nın asistinde Harry Kane, 52. dakikada farkı 1'e düşürdü.

        2-1'i bulan Tottenham'ın sevinci kısa sürdü. Lionel Messi, 56. dakikada sahne aldı ve farkı yeniden 2'ye çıkardı.

        Mücadelede 66. dakika oynanırken ilk golün asistini yapan Lamela bu kez kendisi gol attı ve skoru 3-2'ye getirdi.

        Messi, 90. dakikada bir kez daha sahne aldı ve farkı 2'ye çıkaran golü buldu.Arjantinli yıldız İngiliz rakiplerine karşı oynadığı 29. maçında 22. golünü attı.

        Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Barcelona maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Tottenham ikinci maçlar sonunda da puanla tanışamadı. Barcelona ise puanını 6'ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

        MESSİ'DEN HARİKA BAŞLANGIÇ

        Lionel Messi, takımı Barcelona'nın PSV'yi 4-0 yendiği maçta 3 gol attı.Toplam gol sayısını 103'e çıkaran Arjantinli futbolcu, Şampiyonlar Ligi kariyerinde 8. kez hat-trick yaparak Ronaldo ile paylaştığı rekoru tek başına ele geçirdi.Messi ayrıca İspanyol Raul Gonzalez'den sonra organizasyonda üst üste 14 sezon gol kaydeden ikinci isim olmayı da başardı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa