Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Tokatspor: 1 - Ş.Urfaspor: 1 - Futbol Haberleri

        Tokatspor mücadeleye şu 11'le başladı: Akın İsmail Köroğlu, Hasan Erbey, Emrah Taysı, Anıl Şahin, Berat Çetinkaya, Azad Filiz, Bekir Karadeniz, Recep Türköz, Bilal Gülden, Erhan Aydın, Noyan Öz

        Ş.Urfaspor takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Ömer Kahveci, Samet Akaydın, Mehmet Taşcı, Cebrail Karayel, Aykut Akgün, Harun Aydın, Oğuzhan Türk, Sercan Kaya, Halil İbrahim Tuna, Fevzi Özkan, Doğan Karakuş

        Mücadelenin 45. dakikasında Ş.Urfaspor Fevzi Özkan ile skoru 0-1 yaptı. Maçın ilk devresi 0-1 bitti. İlk 45 dakikada Ş.Urfaspor futbolcusu Samet Akaydın ile Tokatspor futbolcusu Bekir Karadeniz sarı kart gördü. 90. dakikada Tokatspor oyuncusu Azad Filiz skoru 1-1 olarak değiştirdi.

        İkinci yarıda Ş.Urfaspor oyuncuları Benhur Keser, Selim Kayacı, Fevzi Özkan ile Tokatspor oyuncusu Emrah Taysı sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Tokatspor ekibinde Hasan Erbey ve Bekir Karadeniz oyundan çıktı, Ramazan Karaca ve Barış Bakır yerine girdi, Ş.Urfaspor takımında ise Ömer Bozan, Benhur Keser, Selim Kayacı girerken Doğan Karakuş, Sercan Kaya, Fevzi Özkan çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi, iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

        86. dakikada Ş.Urfaspor oyuncusu Benhur Keser hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        396 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 3.20 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa