Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ta kamyonetten indirilirken kayan cam bloğun altında kalan camcı ölümden döndü.

        Edinilen bilgiye göre kaza, Tokat Sanayi Sitesi'ndeki bir camcı da meydana geldi. Dursun Gökbaş (38) iş yerine pikapla getirilen camları indirmeye başladı. Araçtan indirilmeye çalışılan cam blok bir anda kayarak Gökbaş’ın üzerine devrildi. Cam bloğunun altında kalan şahıs çevreden koşan vatandaşları yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından camcı ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Gökbaş’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, başından ve gözünden yaralandığı öğrenildi.

        Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

        Cam blokların Gökbaş’ın üzerine devrildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasın yansıdı. Görüntülerde camların devrilmesi ve çevredekilerin olay yerine koşma anı yer aldı. Kaza sonrası arkadaşlarının kurtarılmasına yardım esnaflar yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın yaşandığı iş yeri önünde çalışma yaptı. Polis ekipleri inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa