Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, doğalgaz ile elektriğe yapılan zammı eleştirerek, “1 Temmuz sabahı bunu yapmak insanlara üç beş gün mutlu olmayı çok görmek nedir?” diye konuştu.

        Doğalgazda konut abone grubu tarifesine yüzde 12, sanayi abone grubu tarifesine yüzde 20 zam yapıldı. Yazılı açıklama yapan Tokat TSO Başkanı Ali Çelik,21. yüzyılın en büyük felaketlerinden Pandemiyi şimdilik atlatmış olmanın ve 1 Temmuz itibari ile normale dönmüş olmanın mutluluğunu ve heyecanı yaşadıklarını dile getirdi. Süreçte yaşanan ekonomik sıkıntıların esnafı olumsuz etkilediğini vurgulayan Başkan Çelik, elektrik ve doğal gaza yapılan zammı eleştirerek, “İş insanlarının birkaç saatliğine de olsa mutlu olmalarına müsaade etmeyen yüzde 13’lük doğal gaz, yüzde 15’lik elektrik zammıyla 1 Temmuz’a uyandırmanın anlamı nedir. 1 Temmuz sabahı bunu yapmak insanlara üç beş gün mutlu olmayı çok görmek nedir? Rabbim sonumuzu hayır etsin” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa