Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından kolluk kuvvetlerinde 'kariyer jandarma' adlı söyleşi programı gerçekleştirildi.

        Türkiye de ilki online olarak yapılan söyleşi Jandarma Genel Komutanlığı tanıtım videosu gösterimi ile başladı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Fatih Erarslan moderatörlüğünde gerçekleşen Ehli kariyer söyleşine Jandarma Albay Özlem Yılmaz, Jandarma Albay Genç Osman Önal, Jandarma Albay. Dr. Emrah Akçay, Jandarma. Binbaşı Musa Atar konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide Jandarma Binbaşı Musa Atar sözleşmeli subay olabilmenin şartları ile ilgili bilgi verdi. Jandarma Albay Özlem Yılmaz ise kadın subay olarak yaptıkları çalışmalar ile yürütülen projeleri dile getirdi. Onlie söyleşide öğrenciler jandarma ile ilgili merak ettikleri konuları sorarak bilgi alma şansı buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa