Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'ta jandarmanın düzenlediği operasyonda Osmanlı dönemine ait 26 tarihi eser ile kaçak kazıda kullanılan malzemeler ele geçirildi. 7 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılı yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yaptı. Aramalarda, Osmanlı dönemine ait olduğu belirlenen 1 sürahi, 5 kaşık, 5 çatal, 1 yüzük, içerisinde şarap olduğu değerlendirilen 8 kılıç şeklinde cam tüp, 5 fil figürü ve 1 kırık testi ele geçirildi. Ayrıca kaçak kazıda kullanılan dizüstü bilgisayar, el dedektörü ve toprak altı görüntüleme cihazı da ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa