Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonlarca bez torba ve file hazırladıklarını ve promosyon olarak dağıtacaklarını söylemesinin ardından Tokat’ta bez torba dağıtımı yapıldı.

        Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında pazar yerinde bez poşet dağıtımı yaptı. Vatandaşlar market alışverişlerinde kullanmak için dağıtılan bez torbalara yoğun ilgi gösterdi. Başkan Eroğlu, Tokat’ta, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu anlamda vatandaşlarımızın pazar yerlerinde poşet kullanmasını önlemek için Hanımelleri Kültür Sanat Merkezlerimizde yapılan tamamen bezden imal edilen, yaklaşık 2025 kiloya kadar ürünü içine alan bez torbaları ücretsiz olarak dağıttık. Bu çalışmalarımız kapsamında 10 bine yakın bez torba dağıtımı yapacağız” dedi.

        Başkan Eroğlu, ayrıca Behzat Deresi üzerine yapılan yeni kapalı pazar yerinin talepleri karşıladığını ifade ederek, “Daha önceden yazın sıcağından kışın yağışından etkilenen bir pazar yerimiz vardı. Vatandaşlarımız sıkışık yerde alışveriş yaparken esnaflarımızda ürünlerini sergileyemiyordu. Burada üzeri kapalı pazar yerinde yağmurdan, güneşten esnafımız korunmuş oldu. Behzat Bölgesi'nde de ikinci bir kapalı pazar yeri düşüncemiz var" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa