Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla Niksar'da beş bölgede düzenlenen programda ilçe sakinlerine aşure ikram etti. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Özcan, ilçe sakinlerinin Muharrem ayını ve Aşure gününü kutladı.

        Başkan Özcan,"Aşure, farklılıklarımıza karşı birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bir araya gelerek bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesi olmuştur. Bereketin, hayrın, paylaşmanın, sevginin ifadesi Aşure gibi birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" dedi.

        Belediye ekiplerince Niksar Belediyesi önü, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi, Petrol Mevki ve Keşfi Meydanı'nda aşure ikramı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa