Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kent ormanın yakınında çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

        Edinilen bilgiye göre; Reşadiye ilçesi şehir merkezine yakın bir noktada bulunan kent ormanın alt tarafında çıkan yangına Reşadiye Belediyesi İtfaiyesi, orman işletme müdürlüğüne ait arazözler ve vatandaşların müdahale etti. Kuruyan otların rüzgarla birlikte tutuşarak ormanlık alana ilerlemesi nedeni ile korku dolu anlar yaşandı. Vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yoğun gayreti ile yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 hektarlık alanda etkili olan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

        Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, yangının çıkış nedenin henüz tespit edilemediğini ifade ederek, "Yangın itfaiye ekibimiz, Orman İşletme şefliği ve halkımızın yardımı ile söndürüldü. Çok şükür kayda değer bir zayiat olmadı, kazasız belasız söndürüldü" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa