Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Nisan ayında gerçekleşen trafik kazası sonucunda Kelkit Çayında kaybolan Muhtar Ayhan Cebe için ailesinin isteği üzerine 3 gün önce başlatılan arama çalışmaları tüm çabalara rağmen sonuçsuz kaldı. Yapılan aramalara Samsun'dan AFAD'a ait arama kurtarma köpeği 'Abrek' de eşlik etti.

        Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayı'na uçan hafif ticari aracın suda kaybolan sürücüsü Ayhan Cebe'yi arama çalışmaları ailesinin isteği üzerine yeniden başladı. Tokat AFAD ekipleri ile birlikte Samsun AFAD'a ait arama kurtarma köpeği Abrek'in de eşlik ettiği ve 3 gün süren kara ve su aramaları sonuçsuz kaldı.

        Reşadiye'ye bağlı Cimitekke Beldesinde mahalle muhtarı olan evli ve 2 çocuk babası Ayhan Cebe için ailesi acı da olsa bir haber bekliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa