Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ta kamyonetle mezbahaneye götürülürken trafik uygulama noktasında durdurulan kamyonetten yola atlayarak kaçan boğa 2 saatte yakalanabildi.

        Tokat’ın Pazar ilçesinden şehir merkezindeki belediye mezbahanesine götürülen boğanın yüklü olduğu kamyonet TokatTurhal yolundaki trafik uygulama noktasında durduruldu. Kamyonetin kasasından yola atlayan boğa kaçmaya başladı. Yunus Akın’a ait boğa bir süre yapılan takip sonrasında yol üzerinde bulunan bir işletmenin parkına yönlendirildi. Etrafı tel örgülerle çevrili alanda sıkıştırılan boğayı sakinleştirmek için Tokat Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu iğne kullandı. 8 defa atılan uyuşturucu iğne ile sakinleştirilen boğanın boynuna ip geçirildi. Kepçeye bağlanarak kamyonetin olduğu alana getirilen boğa vatandaşlara zor anlar yaşattı. Güçlükle kontrol altına alınan boğa kamyonetin kasasına bağlandı. Sakinleştirici iğnelerin etkisiyle kamyonetin yanına yığılan boğa olduğu yerde kesildi. Kesildikten sonra ayaklarından iple bağlanan boğa kepçe yardımı ile kamyonetin kasasına konularak mezbahaneye götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa