Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, halk gününde istekte bulunan Mehmet Doğan Gün'ün yol sorununu kısa sürede çözdü.

        Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günü toplantılarında vatandaşların isteklerini hızlı bir şekilde yerine getiriyor. Halk günü toplantısında yaşlı olduğu için evinin önündeki yolu çıkamadıklarını belirten Kaşıkçıbağları Mahallesi sakini Mehmet Doğan Gün'ün isteğini hızlı bir şekilde yerine getiren Başkan Eroğlu, yol çalışmalarını yerinde inceledi.

        Başkan Eroğlu,"Halk gününde bizleri ziyarete gelerek, tek katlı bir evde yaşadıklarını ve evlerinin hemen yanındaki ana yola çıkış anlamında yol problemi olduklarını ve ihtiyarlık dolayısıyla zor yürüdüklerini ifade ettiler. Bizlerde gerçekten üzüldük ve ekiplerimize hemen talimatımızı verdik. Ekiplerimiz dün itibariyle çalışmalarına hemen başladılar. İlk etapta evin yukarısındaki 1520 metrelik yolu aşağıdaki iki yola bağlayacaklar. İnşallah amcamızın ve teyzemizin dualarını alırız. Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Hızlı bir şekilde çözdükleri için ekiplerimizden Allah razı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa