Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Niksar ilçesinden geçen Çanakçı Deresi'nde balık ölümleri yaşandı.

        Bugün sabah saatlerinde, Çanakçı Deresi'nin yüzeyindeki balık ölülerini görenler, durumu yetkililere bildirdi. Çanakçı Deresi'ndeki balık ölümleri, vatandaşları tedirgin ederken, Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin deredeki sudan numune alarak, balıkların ölüm sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatacağı öğrenildi.

        Balıkların yanı sıra dere içerisinde ölü yılanları da gören vatandaşlar, dereye kimyasal bir maddesinin karışmış olabileceği endişesini taşıdıklarını ifade ettiler.

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Çanakçı Deresi'nde karşılaşılan üzücü görüntüyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Başkan Özcan,"Kıymetli hemşehrilerimiz, bu sabah Çanakçı Deremizde üzücü bir görüntü ile karşılaştık. Her ay temizliğini yaptığımız deremizin kirletilmesi ve içerisindeki balıklarımızın toplu bir şekilde ölmesi bizleri derinden yaraladı. Bu konuyla alakalı gerekli soruşturmayı başlattık. Balık ölümlerinin neden kaynaklandığını öğrenmek adına konunun takipçisi olacağız. Hemşehrilerimizden isteğimiz, doğamıza sahip çıkalım. Çevremizi kirletmeyelim. Çünkü başka Niksar yok" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa