Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Niksar ilçesinde köpeğe çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Talihsiz köpek veteriner hekimlerin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

        Olay, gece saat 22.00 sıralarında Atatürk Bulvarı Kireçköprü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilin köpeğe çarptığını gören vatandaşlar hemen durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polisler durumu zabıta ekiplerine bildirerek veteriner hekim talep etti. Daha sonra olay yerine gelen Niksar Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri ve veteriner hekimler yaralı köpeğe ilk müdahalede bulunduktan sonra hayvan barınağına götürüp tedavi altına aldı. Yaralı köpeğin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen iç kanamadan dolayı öldüğü öğrenildi.

        Öte yandan hayvansever vatandaşlar, köpeğe çarpıp kaçan vicdansız sürücünün yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa