Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya, kent merkezinde bulunan AVM’lerin şehir dışına çıkarılması için 'Kahraman esnaf süpermarkete karşı' sloganıyla imza kampanyası başlattı.

        Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya, il genelinde açılan AVM’lerin mahalle aralarında ve şehir içinde bulunan küçük esnaflara zarar verdiğini ve küçük esnafın yok olmasına neden olduğunu için imza kampanyası başlattı. Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kaya, Karşıyaka mahallesinde kurulan Çarşamba Pazar’ında esnaflarla bir araya gelerek ‘Kahraman Esnaf Süpermarkete karşı’ sloganının yazılı olduğu pankartın altında ilk imzayı kendisi attı. Başkan Kaya; "İmza kampanyamız, AVM'lerin, süpermarketlerin ve zincir mağazalarının orantısız bir şekilde şehirleri sarmasıyla son 5 yılda Tokat'ta 4 bin 935 esnaf kapanmıştır. Bu esnaflarımıza sahip çıkmak, mahalle cadde kültürümüzün tamamen yok olmaması için bu kampanyayı başlattık. Seçim çalışmalarımızda esnafa esnaf gerek diyerek yaptığımız araştırmalarda şuanda marketlerin verdiği zararla kapanacak bin 200'e yakın esnaf grubumuz daha bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa