Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın bulunması için başlatılan çalışmalara havanın kararmasının ardından ara verildi.

        Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı ancak döndüğünde kaybolduğu belirlenen Evrim Atış'ın bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

        Dilek-Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan biri olan küçük Evrim'in bulunması için çalışma yürüten AFAD ve jandarma ekiplerine köylüler de destek veriyor.

        Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri, Evrim'in kaybolduğu noktadan 3 kilometre uzaklıkta bulunan Yenisu köyüne kadar çalışma yaptı.

        Kayıp Evrim'in evinde ve köyde bulunan metruk binalarda arama yapan ekipler, bir sonuca ulaşamadı.

        Havanın kararmasının ardından çalışmalara ara verildi. Ekiplerin yarın yayla ve köy çevresinde çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa