Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem The Walking Dead sezon arasında final yapacak

        Geçtiğimiz Pazar akşamı yedinci bölüm yayınlandıktan hemen sonra, The Walking Dead’in önümüzdeki Pazar günü ekrana gelecek olan sezon arası finalinin ilk görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu izleyici karşısına çıktı.

        Maggie ve Jesus’un Saviors’ın teslim olmalarının artık kaçınılmaz hale geldiğiyle ilgili konuşmalarının yer aldığı aksiyon dolu tanıtım, 90 dakikalık final bölümünde yaşanacak sürprizlerin habercisi niteliğinde. Maggie, bu gelişmeyi “an meselesi” diye tanımlarken AMC’nin ünlü tanıtım sesi ise “Bölüm bittikten sonra çok konuşulacak bu ana tanık olmak için Pazar günü yeni bölümü izleyin” diyor.

        REKLAM

        Diziyle ilgili gelişmelerin konuşulduğu Talking Dead programda, sunucu Chris Hardwick gelecek bölümde “önümüzdeki hafta herkesin konuşacağı şoke edici bir anın” yaşanacağını ve yapımcılardan bu sürpriz gelişmenin garantisini aldığını söyledi. Dizinin tarihine baktığımızda en büyük gelişmelerin sezon ya da yarı sezon prömiyerlerinde ve finallerinde gerçekleştiği gerçeği ise bu haberin gerçekleşme şansını yükseltiyor.

        AMC’nin uzun soluklu dizisi, sekizinci sezonunda reytinglerde düşüş yaşamaya başlamıştı. 22 Ekim’de prömiyer yapan dizi, 2011’deki ikinci sezonun ardından en düşük reyting istatistikleriyle karşılaşmıştı. 10 Aralık’ta yayınlanacak final bölümüyle bu sorunun aşılması bekleniyor.

        Beyazperde.com

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa