Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İL MERKEZİNDE BİN DÖNÜM TARLADAKİ BUĞDAY YANDI

        Tekirdağ´ın Malkara ilçesinin ardından merkez Süleymanpaşa ilçesinde bir kısmı biçilmiş buğday tarlasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarlada dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu kısa sürede itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edilirken, tarla sahipleri de traktörlerle yangına müdahale etmeye çalıştı. Rüzgarın da etkisiyle yangın çevredeki tarlalara sıçardı. İtfaiye ekipleri ve traktörlerle yapılan 1 saatlik müdahalenin ardından tarla yangını kontrol altına alındı. Alanda yapılan incelemede çoğunluğu ekili vaziyette bulunan yaklaşık bin dönüm buğday tarlası yandı. Aynı bölgede dün çıkan yangında da yaklaşık 100 dönüm alan yanmıştı. 

        Traktörü ile yangına müdahale eden mahalle sakinlerinden Hüseyin Alp Çakırlar, "Dün biçerdöver tarafından çıktığı düşünülüyordu. Fakat bugün daha bir bilgi alamadık. Çok buğday yandı. Biçilmemiş alan, durum vahim. Durum çok kötü. Ortalama bin dönüm alanın yandığını düşünüyorum. Bizim de biraz alanımız yandı. Üzgünüz umarım devamı gelemez" dedi.Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- 

         DHA-Güvenlik Türkiye-Tekirdağ Ruhan YALÇIN

        2022-07-03 21:41:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa