Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde emniyet ekipleri bir dernek, 2 ev ve 1 araçta yaptığı aramada çok sayıda silah ele geçirdi.

        Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde emniyet ekipleri tarafından asayiş uygulamaları sürüyor. Edinilen bilgilere göre, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri silah ticareti yapıldığı ihbarı üzerine yaptıkları operasyonda çok sayıda silah ele geçirdi. Cumhuriyet ve Atatürk Mahallesi'nde bir dernek, bir ev ve bir araçta yapılan aramada 7 tabanca, 4 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 601 adet 9 mm fişek, 20 adet 7.65 fişek, 84 adet av tüfeği fişeği, 11 adet kuru sıkı fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili M.L ve A.V isimli iki şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa