Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat YAYIN/ MALKARA (Tekirdağ), (DHA)TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde, hafif ticari aracın emniyet şeridinde giden motosiklete çarptığı kazada Fikri Sarıkaya (72) yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. 

        Kaza, MalkaraKeşan yolunun Kadıköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Süleyman Yıldız (54) yönetimindeki 59 US 385 plakalı hafif ticari araç, emniyet şeridinde giden Fikri Sarıkaya'nın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şarampole devrilen motosikletteki sürücü Sarıkaya ile arkasında oturan Türkmenistan uyruklu Şiiri Yazıyev (36) ve hafif ticari aracın sürücüsü Yıldız yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Fikri Sarıkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

        AYNI FABRİKADA ÇALIŞIYORLARMIŞ

        Kazada ölen Fikri Sarıkaya ile yaralanan Şiiri Yazıyev'in bir fabrikada bekçi olarak çalıştıkları belirtildi. Kazada hafif yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Süleyman Yıldız ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. DHA-Güvenlik Türkiye-Tekirdağ / Malkara Murat YAYIN

        2021-09-23 11:59:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa